Den nye stævnesæson starter

3. Afdeling – Jysk-Fynsk Kårdecup 2019

Stævnekalender


Der er stadigvæk pladser på det nye voksenhold

Fægteklubben Niels Juel starter nu et nyt voksenhold op.  Hvis du er interesseret så kan du ringe til Tanja Kaarill på +45 61 13 42 04 eller skrive en email til klubben på info@niels-juel.dk.
Vi har nu fundet en ekstern træner, som kan garantere et stabilt træningsniveau.

Sådan finder du os


Der er stadigvæk pladser på det nye børnehold

Er du mellem 8-12 år, så er du heldig. Fægteklubben Niels Juel har startet et nyt børnehold. Træningen forgår om torsdagen fra 17:00 til 18:30. Det eneste du har brug for er lange træningsbukser og indendørssko. Har du nogle spørgsmål, så kan du ringe til Tanja Kaarill på +45 61 13 42 04 eller skrive en email til klubben på info@niels-juel.dk.

Sådan finder du os


Nyt voksenhold – opstart 5/12-2018 kl. 18:30

Fægteklubben Niels Juel starter nu et nyt voksenhold op.  Hvis du er interesseret så kan du ringe til Tanja Kaarill på +45 61 13 42 04 eller skrive en email til klubben på info@niels-juel.dk.
Vi har nu fundet en ekstern træner, som kan garantere et stabilt træningsniveau.

Sådan finder du os


Overrækkelse af J. Fredsteds støtte til unge talentfulde fægtere

Fægteklubben Niels Juel Svendborg har fået æren af at modtage Jørgen Fredsteds støtte til unge talentfulde fægtere af Inge Fredsted den 15. november. Efter hendes mands død i 2013, har hun i hans sinde betænkt fægtere gennem legater, donationer til fonde og individuelle donationer.

 • Blå bog – Jørgen Fredsted
  • Jørgen Fredsted var med til at stifte Fægteklubben Attaque Birkerød.
  • ”I klubben var der mange unge fægtere, som klarede sig godt på landsbasis. Jørgen elskede fægtningen for fægtningens egen skyld, og han gik tit mere op i at træne med børnene og de unge i stedet for sig selv.”
  • I slutningen af 1970’erne blev han formand for Dansk Fægteforbund. Det var han i en årrække.
  • Kom med i Dansk Idrætsforbunds Lov- og Appeltudvalg (idrættens højesteret). Det var han, til han var 70 år.
  • Blev senere formand for Fægtekunstens Venner, hvilket han var til sin død den 10. september 2013.
  • ”Jørgen fremhævede altid fægtningen, som en sport man kan dyrke hele livet. Han nåede lige at købe nyt fægteudstyr, og det er da ikke så dårligt, når man er fyldt 70!”
  • ”Jørgen ytrede flere gange et ønske om at han gerne ville støtte dansk fægtning og her især ungdommen.”

Nyt voksenhold – planlægges

Fægteklubben Niels Juel arbejder på et nyt voksenhold.  Hvis du er interesseret så kan du ringe til Tanja Kaarill (træner) på +45 61 13 42 04 eller skrive en email til klubben på info@niels-juel.dk.
Vi arbejder pt. på at finde en ekstern træner, som kan garantere et tilstrækkeligt højt træningsniveau. Skulle det lykkes os, så annoncer vi det her på siden og håber på en stærk opbakning.