Specielt kontingenttilbud: træning + leje af udstyr for kun 300 kr*

Profeter af vores sommertilbud og få træningen og leje af alt udstyr for kun 300 kr. året ud. Er du interesseret i at prøve fægtning er du velkommen til at kigge forbi og afprøve det de første 3 gange gratis, hvorefter du vil kunne træne og låne alt udstyr for kun 300 kr. *Tilbuddet gælder til og med uge 35.


Børne- og voksenholdet starter op igen efter ferien i uge 33

Fægteklubben Niels Juel holder sommerferie. Første træning er i uge 33, med første voksentræning onsdag d. 14/8 og børnetræning d. 15/8. Hvis du er interesseret så kan du ringe til Tanja Kaarill på +45 61 13 42 04 eller skrive en email til klubben på info@niels-juel.dk.

Sådan finder du os

Den nye stævnesæson starter

3. Afdeling – Jysk-Fynsk Kårdecup 2019

Stævnekalender


Overrækkelse af J. Fredsteds støtte til unge talentfulde fægtere

Fægteklubben Niels Juel Svendborg har fået æren af at modtage Jørgen Fredsteds støtte til unge talentfulde fægtere af Inge Fredsted den 15. november. Efter hendes mands død i 2013, har hun i hans sinde betænkt fægtere gennem legater, donationer til fonde og individuelle donationer.

 • Blå bog – Jørgen Fredsted
  • Jørgen Fredsted var med til at stifte Fægteklubben Attaque Birkerød.
  • ”I klubben var der mange unge fægtere, som klarede sig godt på landsbasis. Jørgen elskede fægtningen for fægtningens egen skyld, og han gik tit mere op i at træne med børnene og de unge i stedet for sig selv.”
  • I slutningen af 1970’erne blev han formand for Dansk Fægteforbund. Det var han i en årrække.
  • Kom med i Dansk Idrætsforbunds Lov- og Appeltudvalg (idrættens højesteret). Det var han, til han var 70 år.
  • Blev senere formand for Fægtekunstens Venner, hvilket han var til sin død den 10. september 2013.
  • ”Jørgen fremhævede altid fægtningen, som en sport man kan dyrke hele livet. Han nåede lige at købe nyt fægteudstyr, og det er da ikke så dårligt, når man er fyldt 70!”
  • ”Jørgen ytrede flere gange et ønske om at han gerne ville støtte dansk fægtning og her især ungdommen.”

Nyt voksenhold – planlægges

Fægteklubben Niels Juel arbejder på et nyt voksenhold.  Hvis du er interesseret så kan du ringe til Tanja Kaarill (træner) på +45 61 13 42 04 eller skrive en email til klubben på info@niels-juel.dk.
Vi arbejder pt. på at finde en ekstern træner, som kan garantere et tilstrækkeligt højt træningsniveau. Skulle det lykkes os, så annoncer vi det her på siden og håber på en stærk opbakning.